lijn

Inloggen op de kerk PC middels Teamviewer

Om correctie uit te voeren is het allereerst nodig om Teamviewer te installeren en die te gebruiken om verbinding te maken met de kerk PC. Daarna kan vanaf thuis worden 'gekeken' naar de kerk PC en kan daar correctie worden uitgevoerd om de spraakherkenning te verbeteren.

Teamviewer downloaden & installeren

Downloaden

Download Teamviewer via de Teamviewer website.

Installeren

Ga naar de map waar het bestand is opgeslagen. Dat zal in veel gevallen de 'downloads' map zijn. Vind het Teamviewer installatiebestand (met een bestandsnaam zoals 'TeamViewer_Setup_x64.exe'), open het en volg de stappen om Teamviewer te installeren.

U kunt Teamviewer eventueel ook alleen starten zonder te installeren. Kies dan voor 'Alleen starten'.

Als dit niet lukt, vraag dan de technisch beheerder om hierin te ondersteunen.

Teamviewer configureren & gebruiken

Configureren

Met Teamviewer kunnen we verbinding maken met de kerk PC. Daarvoor moeten we de juiste gegevens invullen bij 'Computer op afstand beheren' rechts in het scherm. Vul bij het partner ID het nummer in wat u van de technisch beheerder gekregen hebt en druk op 'Verbinden'. Er wordt vervolgens om een wachtwoord gevraagd. Vul daar het wachtwoord in dat u ook van de technisch beheerder hebt gekregen.

Gebruiken

Nadat de juiste Partner ID en wachtwoord zijn ingevoerd, krijgt u verbinding met de Preekondertiteling kerk PC.

U ziet het scherm voor u van de Preekondertiteling PC. Alles wat u binnen dat scherm doet, gebeurt eigenlijk op de Preekondertiteling kerk PC.

In de volgende stap kunt u een geluidsbestand inlezen in Dragon en vervolgens correctie uitvoeren.